Rådgivning

Vores rådgivning sker på baggrund af mange års erfaring kombineret med en teknisk baggrund som bygningkonstruktør og -ingeniør.

Bolig renovering

Hvad end det drejer sig om at sætte lejligheder i stand eller et gammelt hus, der trænger til en gennemgribende renovering, så står vi klar. Vi finder netop de materialer der passer til boligen, med respekt for detaljen for at bevare charme og stil. Vi er specialister i renovering. 

Special fremstillede møbler 

Detaljer er afgørende i boligen, i det enkelte rum, og de kan ofte være et møbel. Vi tilvirker møbler på mål, med overflader og materialer efter kundens specifikke ønsker.

Tilbygninger

En renovering eller ombygning af en eksisterende bolig er ikke altid nok, hvorfor det er naturligt at vurdere mulighederne for en tilbygning. Vi kan tilbyde kompetent og professionel hjælp og sparring til dit byggeprojekt. 

Udskiftning af døre og vinduer

Skal de gamle vinduer og døre renoveres eller udskiftes? Vi står klar med rådgivning til hvilken løsning, der kan betale sig for dig og din bolig, såvel som kontakter til kvalitetsleverandører.

Nyt køkken og bad

Trænger dit køkken eller bad til at blive fornyet? Vi tilbyder at nedrive det eksisterende og montere nyt. Vi har samarbejde med alle faggrupper af håndværkere og leverandører, som bidrager til, at vi kan tilbyde komplette løsninger.

Ventilation

Gennem en årrække har vi installeret ventilationsanlæg i nye såvel som i eksisterende boliger. Især i eksisterende boliger kan det være udfordrende med minimale indgreb og samtidigt sikre en optimal teknisk løsning. Vi er specialister i dette!

Terasser

En terrasse skal fungere som en harmonisk udvidelse til boligen. Er der blot tale om belægning eller ønskes den hævet, muret i sten, i træ eller et helt andet materiale? Vi bidrager gerne med rådgivning og til opgavens udførelse. 

Tagrenovering 

Vi har mange års erfaring med forskellige udskiftning af tag uanset tag-materiale og konstruktion. Vi tilbyder en samlet løsning til dig, som skal have et nyt tag.